perjantai 3. elokuuta 2012

Mummolaromantiikkaa

Mummolaromantiikkaa parvekkeelle: löysin kirpparilta hauskankokoisen emalipannun, jonka kansi on vuosien saatossa hävinnyt jonnekin. Sen verran pannun sisus kertoi, että monet tsumpit sillä on keitelty. Tässä palvelustehtävässä pannu ei kuitenkaan kantta kaipaa, siitä tuli oiva kukkaruukku kolmiokäenkaalille.

Ihana kaali, jonka lehdet menevät iltaisin nukkumaan painautumalla suppuun ja hennonvaaleanpunaisia kukkia pukkaa aina lisää ja lisää. Tosin kirvatkin pitävät tästä kukasta, juuri eilisiltana komeus sai kunnon mäntysuopasuihkun.

Iiiik, Korpikankaan sipuliluettelo humpsahti postilaatikosta, nyt tätä "tyttöä" taas viedään...yritän nyt kuitenkin muistaa ne peurat ja rusakot ja välttää edes katsomasta niitä tulppaanisivuja! Eikä siellä mökillä enää tahdo olla sopivaa paikkaakaan, mihin mitään sipuleja työntäisi. Mutta ehkä nyt kuitenkin johonkin väliin...
Mukavaa lauantaita täällä piipahtaville!

10 kommenttia:

 1. mä näin joskus tällaisen vastaavan (melkein samannäköinen voisin väittää) kannun posetiivin soittajalla :D tää on upee löytö!

  VastaaPoista
 2. Kaunis pannu ja vielä kauniimpi kaali! Upeat värit :)

  VastaaPoista
 3. Mikä tuon kukan nimi on? Mulla on takapihalla samanmoista, mutta siinä on vihreät lehdet ja keltaiset kukat. Se on ilmaantunut tyhjästä ja valtaa alaa innokkaasti.

  VastaaPoista
 4. Tuo on sitä parasta romantiikkaa.Ihana löytö.

  VastaaPoista
 5. Kaunista katsoa! Sulla on kyllä väri- ja tunnelmasilmä ihan just kohdillaan :)

  Älä muuta viserrä siitä sipuliluettelosta. Eilen selasin kataloogin, ja kynä piirsi paperille ympyrää ajatusta nopeammin. Just vaaleanpunaisten tulppaanien kohdalla.

  VastaaPoista
 6. Meillä kukkii Oxalis komeasti jo toista kesää, kun jostain kumman syystä onnistuin säilyttämään käpyset elinvoimaisena talven yli :D Todella kiva idea tuon pannun kanssa!

  VastaaPoista
 7. Kolmiokäenkaali... sekö sen nimi onkin. Esittelin samanlaista blogissani kesäkuussa ja nimittelin sitä onnenapilaksi :)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!