keskiviikko 22. elokuuta 2012

Rompetta

Vintagen jalanjäljillä meni viime lauantaiaamupäivä. Leinmäen kylän Romutorin kakkospäivänä parhaat oli kuulemma jo viety päältä, joten saalis jäi laihaksi: yksi hyväkuntoinen, perhoskuvioinen emaliastia. Osa myyjistä oli aamutuimaan vielä verkkaisia, mutta eräs vanhempi herra tarjosi minulle innokkaasti myyntitiskiltään hiilihankoa, ja kun kohteliaasti kieltäydyin, kysyi hän, olisiko tarvetta kumeille (näyttäen mustia-kumisia-en-tiedä-mitä-ne-oli-rullia). Totesin tyynesti, etteivät ne sovi tarkoitukseen :)


Leinmäeltä kurvasin Uuteenkaupunkiin, jossa Tul toril -tapahtumassa vietettiin Wanhan tavaran toria. Kauppiaita oli muutamia, mutta ei mitään minua kiinnostavaa. Käväisin vielä rantamakasiinissa vanhoja tavaroita myyvässä liikkeessä tutkimassa kaupan olevia esineitä, niitä riitti lattialta katonrajaan. Se retki ei tällä kertaa keventänyt kukkaroa, mutta hauskaa oli ihmetellessä :)


Edit: jassoo, se iski sitten flunssa pitkästä aikaa...kohtalotovereitakin tuntuu olevan ainakin työpaikalla. Pitäkäähän lämmintä yllä, jotta säästytte!

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Itse en ole päässyt (?) kirpputoreille viime aikoina ollenkaan, joten on hauska katsella kuvia toisten bongaamista kiintoisista tavaroista.

  Tarina mustista rullista nauratti, melkoinen myyntiyritys :)

  VastaaPoista
 2. Mullakin vähän sellainen olo et tuleekohan kurkku kippeeks? Toivottavasti ei!

  VastaaPoista
 3. Mut on vallannut kirpparihulluus.. Toi romutori kuulosti ihan täyttymykseltä ;D

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti flunssasi menee nopeasti ohi.
  Aiemmassa postauksessai oli aivan super ihania pelakuita. Niin kauniita : )
  Pikaista paranemista !

  VastaaPoista
 5. Bogissani Rikkaruohoelämää (http://rikkaruohoelamaa.blogspot.fi/), on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 6. hauskoja romukierroksia olet tehnyt. Mä ilmoittaudun kohtaloteveriksi, tänään sain antibiootit ja pitkittyneestä flunssasta on tullut nielu- ja niveltulehdukset :( Parane pian ja huilaa ajoissa!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!