sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Värkkäilyä

Joulukorttipaja tyssäsi tänä iltana leivinpaperin loppumiseen. Pitää jatkaa korttien parissa huomenna työpäivän ja kauppareissun jälkeen. Jotain muutakin on tullut värkkäiltyä: olen virkannut koreja jo aeimmin kuteesta, nyt kokeilin langasta. Koukulla rullasi Dropsin Ice. Tummanruskeana. Johan tuo lanka ehti kerällä kaapissa aikaansa viettääkin, vuoden päivät.


  Valmis kori sai kylkeensä keraamisen numerokyltin. 
Nyt pitäisi keksiä korille käyttöä, ehkä se päätyy joulupakettiin. 
Vaikka virkkuukoukuille tai kynille.

16 kommenttia:

 1. Kiva kori!
  Suklaakonvehteja sisään, niin se olis täydellinen paketti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan helisemässä näiden korien kanssa, kun niitä pyörii jatkuvasti nurkissa...niitä on sen verran helppo virkata, että syntyy vähän niin kuin liukuhihnalta enemmän kuin on itsellä tarvetta. Ja aika moni ystävä jo jonkun sortin virkatun kori/laukku-version lahjaksi minulta saikin. Ja monet juuri suklaanamuilla täytettynä :)

   Poista
 2. Ihanan värinen kori!!
  Hyvä idis Pepillä, kannatan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään väristä...kuin tummaa suklaata. Joo, tuon idean toteutin jo viime jouluna. Mutta ehkä löytyy vielä joku ystävä tai sukulainen, jolla ei minun virkkaamaani koria ole :)

   Poista
 3. Mäkin kannatan suklaata, ehkä mieluummin jotain kääreellistä, ettei nätti kori sotkeennu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääresuklailla täyttelin viime jouluna monta koria. Mielestäni nuo on ihania säilytysastioita, monikäyttöisiä. Omassa huushollissa niitä alkaa kyllä jo olla riittävästi :)

   Poista
 4. Kaunis kori, jonka voisi laittaa näytille vaikkapa sellaisenaan. Suklaanamuja sisään ja läpinäkyvään kääreeseen - ilahduttaisi ketä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voishan tuo olla tyhjilläänkin ihan hauska!

   Poista
 5. Hyvän värinen ruskea. Numerokyltti tuo mielenkiintoa. Nuo virkatut pussit ja purnukat on kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään väristä! Numeroita olisi lisääkin, mutta ehkä keksin niille muutakin käyttöä.

   Poista
 6. Kaunis kori ja sen saaja tulee taatusti ilahtumaan.

  VastaaPoista
 7. (Yritän tässä kovasti keksiä aloituslausetta, mutta vaikeaa on, kun on niin mykistävää taituruutta taas silmäin eessä.)

  HIENO kori, voi jumpetti! Mistä teitä käsityöntaitajia oikein kumpuaa, tuosta vaan syntyy kori poikineen – ja sata muuta ihanaa juttua?!

  Jos mulla olisi tuollaisia taitoja, niin meillä olisi kaikki pikkutavara tallessa kauniissa koririvistöissä. Oih ja voih!  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä tuo mun kori on kaukana taituruudesta, ihan semmoista perusvirkkausta. Aloitin vasta näin aikuisiällä tuon virkkaustaidon verestämisen, kun kouluvuosien jälkeen en ole koukkua kädessä pidellyt. Siis sullahan oli se ihana ruukustinkin kudottuna, joten kyllä niitä kädentaitoja sinultakin löytyy, ystäväiseni :)

   Poista
  2. Virkkaaminen on mullakin jäänyt kouluaikoihin, siksi(kin) tämä niin suurta ihastusta aiheutti, että voiko virkkaamalla onnistua loihtimaan tällaista!

   Mun ruukustimet on kyllä ihan eri maata, ei puhuta samassa lauseessa ;)

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!