perjantai 4. lokakuuta 2013

Parvekkeella ilta-auringossa

Samaa muutaman neliön tilaa tuli kuvattua muutamaan otteeseen kesän aikana. Tässä vielä ilta-aikaan napattuja tunnelmia parvekkeeltani.


Jättiverbenan kukinto kuvattuna yläilmoista, tämän kuvan ottaminen vaati varpistamista ja kameran kohottamista oman pään yläpuolelle.No niin, eiköhän siinä tullut parissa postauksessa kattavasti esiteltyä kasvi jos toinenkin tämän vuoden kesäparvekkeelta. Kohtahan tässä saa laittaa parveketta jo talviteloille, minulla kun ei ole parvekkeella lasitusta ollenkaan.

14 kommenttia:

 1. Eikä! Miten ihana parveke, mikä kukkaloisto ja upeat metsäiset näkymät! Olen aivan myyty. Voisiko tuohon saada vielä lasituksenkin, saisit talvipuutarhan myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti lasitus ei ole mahdollista, tulisi varmaan todella kalliiksikin, kun tässä on korkealla oleva vinokatto ja ei ollenkaan toista päätyseinää ja se toinenkin on ylhäältä auki. Voisi sanoa, että on varsinainen avoparveke :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä ! Ja miten upeat pelakuut, vau. Tuosta tekstien päivittymisongelmasta vielä, en saanut keskustelupalstalta mitään vastausta. Äsken luin Cherin blogista kommentin, jossa kerrotaan että kommentoijalla Chrome aiheuttaa temppuilua, mulla on myös Chrome, voisiko sillä olla osuutta mahdollisesti asiaan ? Mulla ei mitään hajua voiko vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pivi, kohteliaisuuksista!

   Minulla ongelma toistuu kyllä Firefoxilla blogatessa, joten en usko olevan selainriippuvainen ongelma. Kysäisin itsekin juuri Bloggerin communityssä eli siellä samassa paikassa kuin sinäkin tuosta ongelmasta enkuksi. Eipä ole tullut yhtään vastauksia. Laitoin viestiä myös suoraan Googlelle Lähetä palautetta -nappulan kautta. Tämä on niin ärsyttävä ongelma, ettei meidän postaukset päivity lukijoiden lukuluetteloihin reaaliajassa, että olen tosiaan jo pohtinut koko bloggailun lopettamista. Mitään et saa nopeasti julkaistua, tai kukaan ei ainakaan tiedä, että olet jotain julkaissut, kun se ei näy missään listoilla kuin vasta tuntien tai jopa päivien päästä. Ollaan yhteyksissä, jos jompi kumpi jostain löytäisi apua tähän ongelmaan.

   Poista
 3. Voi, miten mahtavaa kauneutta!!! Kyllä sinulla on ihan OIKEA multasormi. Tai paremminkin kymmenen viherystävällistä sormea. Ei tuollaiseen kauneuteen enää yksi multasormi riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, viettäisin kasvien parissa lähes kaiken aikani, jos työ ei veisi päivistä niin suurta osaa. Kukat vaan ovat niin ihania, jokainen omalla tavallaan spesiaaleja.

   Poista
 4. Aivan huikea kukkameri parvekkeellasi!!! Itseltä on viherpeukalo hävinnyt kokonaan- jotenkin vaan onnistun tuhoamaan lähes kaiken kasvattamani........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukkukasvit ovat siitä kivoja, että jos joku ei menesty, voi tilalle vaihtaa toisen :)

   Poista
 5. Voi, että mitä kukkaloistoa parvekkeellasi...ja vielä lokakuussa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika iso osa kuvista on otettu pitkin kesää, joten ihan näin paljon ei parvekkeella enää ole kukkia :)

   Poista
 6. Aivan ihastuttavaa kukkaloistoa ja nuo pelargoniasi ovat tosi upeita, kuten kaikki muutkin kukkasi.

  VastaaPoista
 7. Ihana kukkapuutarha parvekkeella. Olet tosi taitava kasvattaja. Ehkä se, että lasitus puuttuu, on vain hyväksi. Lasitetut ovat kuulemma liian kuumia helteillä. Pelargoniat tosin pitävätkin lämpimästä, mutta sinulla kasvavat rehevästi kaikki muutkin.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!