sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Ihan kohta...

Jouluisten puuhien keskellä ehdin haaveilla tulevasta keväästä...

Tammikuussa voi jo laittaa jättiverbenan siemenet multiin itämään! Keräsin viimevuotisista syksyllä vähän siemeniä talteen, toivottavasti ainakin osa niistä itää. Voi sitten verrata itävyyttä ostosiemeneen :)


Konjakkisinapin valmistin ja purkitin eilen, tänään pitää keitellä rosollitarvikkeita, huomenna valmistuu tiramisu jouluaatoksi. Pipareita olisi kiva myös ehtiä paistamaan, murotaikinasta tällä kertaa. Ja sitten vielä se siivous, puuhista vähiten innostavin. Jos aloittaisi vaikka siitä...

EDIT: Löysin muuten äsken netistä googlettamalla ohjeen,
miten saa poistettua ne Bloggerin ohuet kehykset kuvien ympäriltä.
Malliin pitää lisätä tietty CSS-koodi, minulla se ainakin toimi, 
koodi näkyy mm. tällä sivustolla!

18 kommenttia:

 1. Ilahduttavaa: hetki vain ja saamme ryhtyä kätkemään siemeniä multaan!
  Leppoisaa joulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tänään piti oikein käydä tutkimassa siemenpusseja, että nuo itse syksyllä otetut ovat tallessa. Siellähän ne, ruskeassa paperipussissa. Kiitos jouluntoivotuksista ja rauhallista joulun aikaa myös sinulle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Näitä on niin kiva katsella sateen ja pimeyden vallitessa, muistella kesäfiiliksiä ja kaunista mennyttä kesää ja odotella tulevaa kevättä. Yritän kyllä nauttia jokaisesta päivästä, mutta aina se ei ole itsestäänselvyys, Ainakaan talvella.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Leppoisaa joulua myös Sinulle ja kiitos, kun jaksat niin ahkerasti jättää "puumerkin" käynnistäsi Mielen Lumossa, se lämmittää mieltäni joka kerta.

   Poista
 4. Pian saamme taas selata siemenluetteloita:)

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vaikka mulla on kyllä sellainen siemenvarasto, ettei yhtään uutta pussia tarttis tilata...Leppoisaa joulua, Sussi!

   Poista
 5. Ihana kuva, kesä talven (?) keskelle. Vaikka oikeasaan nyt taitaa jatkua pitkittynyt syksy oikeasti. Parin viikon kuluttua on tammikuu ja se on jo melkein kevätkuukausi, kun saa alkaa tehdä niitä ensimmäisiä kylvöjä ja selailla siemenluetteloita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin mökillä pikaisesti tänään laittamassa linnuille lisää ruokaa. Huh, huh, kylläpä oli merivesi korkealla, meidän luonnonranta tulvii...Saas nähdä, tuleeko sitten kova talvi helmi-maaliskuussa?! Mulla on kaikki sipulikukat työntäneet mökillä jo tiittinsä ylös, ei taida moni kukkia keväällä.

   Poista
 6. Kaunis kuva, joka muistuttaa kesästä...oikein mukavaa joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sellainen kesän lapsi, että sitä jatkuvasti haikailen...voisin elää ikuisessa kesässä :) Kivaa joulua sinulle, Matkatar!

   Poista
 7. Niinhän se on, joulun jälkeen jo kevät esiin hiipii..
  Leppoisaa Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja, ettei tulisi ennen varsinaista kevättä mitään hirmutalvea enää...joskus on niin käynyt, että leudon alkutalven jälkeen tulevat paukkupakkaset helmi-maaliskuussa. Kiitos samoin, hauskaa joulua!

   Poista
 8. Hyvää ja tunnelmallista joulua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Kruunu Vuokko. Ja kiitos ahkerasta kommentoinnista kuluneena vuonna täällä Mielen Lumossa. Viestit saavat aina sydämen läikähtämään ilosta.

   Poista
 9. Kiitos, nyt minäkin sain pois ne typerät kehykset kuvien ympäriltä. Poika just lähtiessään valitti minulle niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että vinkkini oli avuksi! On poikakin sitten tyytyväinen :)

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!