sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Pää kääntyi oikeaan aikaan

Pää kääntyi tänään mökillä ilta-auringon kullatessa vedenpinnan juuri oikeaan aikaan oikealta vasemmalta. Olin yrittämässä kuvata räystäspääskyä lennossa, kun jokin pieni ääni sai minut kääntämään katseeni pääskyistä pois. Sielläpä ui piisami järviruokoja suussaan, oli ilmeisesti pesänrakennuspuuhissa. Tilanne oli ohi hetkessä, joten en ehtinyt kameran asetuksia korjata - kuvasin sillä, mitä oli valmiina asetuksissa ja ylivalotuksen puolellehan nuo kuvat menivät rajusti ja väritkin ovat, mitä sattuu, mutta jonkinnäköinen kuvallinen muisto yllättävästä kohtaamisesta kuitenkin jäi :)
4 kommenttia:

 1. Oletpa sulla ollut hyvä säkä, kun olet nähnyt piisamin ja saanut talletettua sen jopa kameralle. Harvoin kamera yleensä tuollaisina hetkinä on paikalla tai ei ehdi saada kuvaa kun tilanne on nopeasti ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin piisamin vielä toisen kerran, mutta se huomasi minut ja sukelsi nopeasti (voivat kuulemma olla sukelluksissa parisenkymmentäkin minuuttia). Sen jälkeen sitä ei enää näkynyt. Piisameita mökkimaisemissa on uiskennellut ennenkin, mutta harvoin niitä näkee liikkeellä ihan valoisaan aikaan, ovat enemmän sellaisia iltamyöhäsen häärääjiä.

   Poista
 2. Mahtava säkä! Piisami!! Ei ihan jokapäiväistä herkkuva valokuvablogeissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vähän seurailla, jos sillä on pesä valmistumassa johonkin lähitienoille.

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!