tiistai 14. lokakuuta 2014

Peukutan ja inspiroidun

Syksyisten tuulten mukana Mielen Lumoon lennähti täytenä yllätyksenä ja viikon piristykseksi Rikkaruohoelämää-blogin Betweeniltä peukutuksen kera Inspiroituu-haaste. Ystävällisistä sanoista ja kehuista tuli lämmin olotila, vaikka ne samalla vähän hämmensivätkin: kiitokset ja  kehut kun eivät suomalaisessa yhteiskunnassa ole ihan jokapäiväistä herkkua :) 
Kun näin kauniisti haastetaan, on ihan pakko ottaa haaste vastaan. Haasteessa nostetaan esille blogien joukosta inspiraation lähteitä. Betweenin oma blogi on minulle varsin mieluisa visiittikohde, se on elämänmakuinen, rehellinen ja luonteva. Ja Juuso-kissan seikkailut tuovat pikantin lisän!

Peukutan kaikille lukemilleni blogeille (joita on kertynyt paljon!), ja olisin voinut tähän nostaa esille myös Suvikummun Marjan ihanaisen blogin, mutta Between ehti sen jo tehdä, joten Inspiroituu-haaste matkaa seuraavaksi erityisesti näille kolmelle blogille:


Näitä blogeja yhdistää minulle tärkeät asiat: luonto eläimineen ja kasveineen sekä valokuvaus. Kaikissa on myös kiva, persoonallinen otteensa. Ja valtavan lumoavia sekä inspiroivia kuvia! Käykää katsomassa, jos blogit eivät ole ennestään tuttuja! Ja teidät kolme on luonnollisesti haastettu edelleen :)

6 kommenttia:

 1. Vau, kiitos kovasti! Hyvä mieli tuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on ihan parasta, jos voi toista piristää! Ole hyvä vain!

   Poista
 2. Olipa kiva yllätys, kiitos! Sinun blogisi on kyllä yksi parhaista, kesällä kukat ja ötökät varsinkin aina kiehtovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Luonto on loputon aarreaitta kuvaajalle!

   Poista
 3. Jopas yllätit, vaikka en haasteisiin ole liiemmin osallistunut niin tämä tekee poikkeuksen, sillä inspiroitumista kaipaan minäkin. ;) Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, ja kiva, jos yllätyit mieluisasti!

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!