lauantai 16. tammikuuta 2016

Tammiväsy

Hoh-hoijaa, en tiedä, mikä vaivaa, kun koko ajan väsyttää.
Ehkä se on tämä pakkanen, talvi ja pimeys. Tammiväsy.
Mutta perjantaina tuli pieni ilonpilkahdus:
 kolahti postista ensimmäinen siemenluettelo minullekin.
Kivaa plärättävää ennen nukkumaanmenoa! 
Tänään aurinko himmeästi ilmaisi itsensä pilviverhon takana... 
on se siellä!10 kommenttia:

 1. Kaunis kuva! Väsymys painaa täälläkin päälle. Pari vuotta on ollut niin rankkoja. Onneksi kohta tulee kesä, ja onneksi on luonto joka hoitaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkasallergisena nämä talvet käyvät vuosi vuodelta rankemmiksi...

   Poista
 2. Joo, kyllä väsy meinaa pimeydessä tulla. Mulle ei ole tullut siemenluetteloita, ehkä pitää tilata ne jos ovat menneet vanhaan osoitteeseen. Kesäkukkia voisi laittaa suorakylvönä mökille kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, ovat tosiaan varmaan menneet luettelosi entiseen osoitteeseen. Löysin jo valitettavan monta kiinnostavaa siemenuutuutta :)

   Poista
 3. Täällä ollaan tammitylsyydessä, joka kyllä pitkälti johtuu paketoidusta kädestä. Onneksi on blogimaailma ja teidän mieltä piristävät jutut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli käsi paketissa viime vuoden tammikuun lopusta. Ei kiva. Varsinkin, kun käsi ei ole vielä vuodenkaan päästä parantunut.

   Poista
 4. On kyllä kaunis kuva ja kyllä se kevät tulee. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten hauskaa, että olet löytänyt tiesi Mielen Lumoon. Tervetuloa, ja toivottavasti viihdyt pitkään. Tulen joku päivä visiitille, kiitos kutsusta!

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!