torstai 13. tammikuuta 2011

Mahdoton tehtävä?

Onneksi ehdin ennen flunssan iskemistä piipahtaa puutarhamyymälässä, jotta sain vähän jo kevään fiilistä kotiin mieltä piristämään. Kuviin pääsi valkoinen olohuoneesta, pinkki esikko ilahduttaa keittiössä.

Perinteisten kevätesikkojen lisäksi ostin 3 minipitsilehteä, joissa on ihanan vaaleanpunakirjavat lehdet. Taisin kuitenkin ottaa itselleni aika haasteen: olen ymmärtänyt, että pitsilehdet ovat aika high maintenence eli vaativat sopivaa kastelurytmiä, valoa ja myös suihkuttelua.

Lieneekin siis mahdoton tehtävä minulle pitää ne hengissä kovin kauan, mutta ilostuttavat kuitenkin sen ajan kuin kukoistavat :)


4 kommenttia:

 1. Esikoissa herkkuvärit sullakin. Mä näen vain vaaleaa kirkasta vihreää kaikkialla ja kuvittelen et kevät on jo nurkan takana...pöh. Mieli on kuiteski jo niin odotuksessa kuten aika monella muullakin. Imen kuvista valoa ja väriä kunnes se oikea tulee ulos livenä:)

  VastaaPoista
 2. Miten ihanaa piristävää keltaista :) Toivottavasti olo jo parempi

  VastaaPoista
 3. voi miten aurinkoisia kuvia kevätesikoista......

  VastaaPoista
 4. Hallo Indien Mint, schöne Blumen hast du da.
  Auf vielen Blogs sieht man schon die Frühlingsblumen, aber wir haben erst Januar. So früh gab es noch nie so viele Blumen zu sehen.

  Liebe Grüße
  Rosine

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!