tiistai 25. syyskuuta 2012

Sydämellinen kiitos

On se mukava huomata, että vielä on olemassa aidosti ystävällisiä ja toisia huomioivia kanssaihmisiä. Aivan upeaa on kokea pyyteetöntä avuliaisuutta, jota sain osakseni minulle lähes tuntemattomalta henkilöltä. Kyselin syyskuussa täällä Mielen Lumossa, onko kenelläkään myydä tarpeettomina Ikean sydänjääpalamuotteja. Olin aivan innoissani, kun sain viestin Rikkaruohoelämää-blogin Betweenlandilta. Hän lupasi luovuttaa minulle, ei vain yhtä, vaan jopa kolme sydänjääpalamuottia askartelujani varten. Eikö ollutkin hieno ele? Maksuakaan hän ei halunnut, vaan korosti kierrätyksen tärkeyttä. Nämä ruusut ovat Sinulle, Betweenland! Näin virtuaalisesti, mutta toivottavasti tunnet tuoksun sinne asti....Sydämellinen kiitos!


Muotit ovat jo olleet tositoimissa eli viikonlopun betonikurssilla ne saivat harmaata massaa sisuksiinsa. Nyt nautiskelen sileänharmaista, kauniinmuotoisista betonisydämistä. Ainakin osa niistä jatkojalostunee jollain tavalla, osa taitaa päätyä ensi kesänä parvekkeelle kukkaruukkuihin koristeeksi.


8 kommenttia:

 1. Täällä blogimaailmassa on kyllä törmännyt toinen toistaan ihanaan persoonaan!!
  Jännityksellä odotan, jospa näemme mitä näistä sydämistä syntyy...

  VastaaPoista
 2. Onpa mukavaa että tuollaisia ihmisiä on vielä olemassa. Ihana blogimaailma! <3 Innolla jään odottamaan mitä kaikkea noista keksit :)

  VastaaPoista
 3. Monesti tämä virtuaalimaailma pesee reaalimaailman mennen tullen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Intianminttu, ihanat ruusut tuoksuvat ja ilahduttavat!

  VastaaPoista
 5. Mä oon paskarrellu näitä kans joku vuosi sitten ..betoni kuivui vaan niin kovin hitaasti. Siksi vaihdoinkin kipsiin joka ei todellakaan ollu yhtä kiva ulkonäöltään ku betoni. Jään myös odottamaan mitä kaikkea kivaa näistä keksitkään :)

  VastaaPoista
 6. Ihana ele, ihania ruusuja, ihania sydämiä ja ihana postaus! Tällainen ilahduttaa syysiltana hirmuisesti.

  VastaaPoista
 7. Voi miten hienoa. Joku luopuu omastaan toisen hyväksi.

  Kiva idea. Minulla on samanlainen muotti. Osaisinkohan tehdä noita (ilman kurssia)?

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!