keskiviikko 10. elokuuta 2011

Haasteellinen

En osaa helposti tehdä savesta mitään kovin "esittävää", kolmiulotteista, kuten esim. eläinhahmoja. Kesän rakukurssilla päätin kuitenkin haastaa itseni ja tehdä elävän kokoisen, silti pienehkön kilpikonnan. Esikuvana ei ollut "oikea" kilppari, vaan oma mielikuva konnasta.

Oli kyllä haasteellista monin tavoin! Jalkojen ja päiden kiinnittäminen, työn lasittaminen ja "pihdittäminen" - ilman havereita ei konna tullut raku-uunista ulos, mutta onneksi tämän kilpparin sai fiksattua Erikeeperillä!Olen ihan yllättynyt, sillä sain jälleen tunnustuksen...jo toinen herkullinen muffinssi (The sweetest blog) päätyi Mielen Lumoon, tällä kertaa ihastuttavasta By Kirsikka -blogista. Kiitos, Kirsikka! Oli kiva kuulla, että blogini saa hyvälle mielelle!

Tunnustukseen liittyviin kysymyksiin olen jo vastannut aiemmin, käy kurkkaamassa Pilkullinen-postauksestani, jos kiinnostaa.

7 kommenttia:

 1. Elävän näköinen:) Ja tuo lasitepinnoite on todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. ♥Eine Schildkröte♥
  LG Rosine ♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Vautsi kuinka hieno kilpikonna, kaunis tuo kilve väritys...☺

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkiaan ihana!! Voi kun osais!

  Kävin muutama vuosi sitten keramiikka kurssilla täällä, mutta oli niiiiiin hävyttömän kallista niin siihen loppu se ilo :(

  VastaaPoista
 5. Onpas hieno raku-kilppari! Terveiset kilpikonnan omistajalta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kauniista sanoistanne! Kyllähän tämä hyvin muistuttaa arjessa minua siitä, että aina ei kannata kiirehtiä paikasta toiseen, asiasta toiseen, vaan pitää ottaa välilä vähän iisimmin ja edetä kilpparin rauhallisesti :) Kirsikka, eikö teillä ole siellä päin työväenopistoa tai vastaavaa? Itse käyn työviksen kursseilla, kun ne on paljon edullisempia kuin yksityisten järjestämät.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!