torstai 15. syyskuuta 2011

Kurssit korkattu

No niin, kyllä nyt on ahkera olo...työväenopiston syksyn kurssit (mosaiikki ja keramiikka) on nyt korkattu tällä viikolla! Aherrusta riittää näissä kahdelle arki-illalle, vielä on muutama vapaana vaikka kuntosalille.

Viime kaudella en saanut kovin paljon aikaiseksi saven kanssa läträtessä, tämä japanilaisvaikutteinen, kokeshi-nukkeperinnettä kunnioittava työ valmistui keväällä. Nyt pitäisi keksiä taas uusia aiheita...jumppaa aivonystyröille!

8 kommenttia:

 1. Ihana. Meillä olis kans alkanut savi taideseuralla ja ollut jo 2 kertaa mutta en ole jaksanut mennä ja mulla ei ole ensimmäistäkään ideaa mitä tehdä. Siellä näky olevan vielä mun viime kevään jämäduunit esipolttamattakin. En meinannut mennä olleska mutta kiristettiin lupaamaan osallistua koska jos en tule opettajan palkkaa ei saada maksettua. No nyt olen skipannu jo 2 ja seuraavan kerran olen damissa joten sekin kerta menee ohi. Jos seura menee nyt konkurssiin se on varmasti mun syytäni...mikä taakka.
  Mitäs meinaat mosaiikissa duunata, odotan innolla.

  VastaaPoista
 2. Ai niin hyviä viikonloppuja:)
  Mulla alkaa olla viimeiset puristukset töissä viikonloppuna ja sit alkaa helpottaan hieman ja loma lähenemään.

  VastaaPoista
 3. JEE!! Maltan tuskin odottaa uusia kurssituotoksiasi! :)
  Ja hei,mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. kaunis! Aina hämmästyttää, miten eläviä ja kauniita töiden värit ovat.

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis - ottaisin heti meille lipaston koristeeksi! Syksyssä on parasta uuden alku ja uusien ideoiden pyörittely! Olen mosaiikin parissa noviisi, mutta nyt jo päässä seuraava idea...

  VastaaPoista
 6. Onpa se kaunis :) Uusia tuotoksia odotellaan täälläkin!

  Kivaa viikonloppua

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!