keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Lime

Jouluisten kukkien tilalle teki jo mieli hankkia keväisempiä väriläiskiä...lime krysanteemi on aika karkki! Kryssien lisäksi kotia koristaa tuore kotimaisten, pinkkien tulppaanien kimppu, kympin nippu irtosi neljällä eurolla.


Toisessa versiossa kehissä on vähän tekstuuria kuvan päällä
...tuli kuvaan toisenlainen fiilis, eikö?

Edit: En minäkään kaikista joulukukista ole vielä luopunut.
Valkoinen amaryllis työntää jo kolmatta kukkavartta :)

14 kommenttia:

 1. Minä ostin myös yhden valkoisen saint paulian, mutta kyllä mulla kukkii vielä muutama hyasintti, ne kyllä ajattelin pakastaa maitotölkkiin ulos koristeeksi ja amaryllis työntää kukkavanaa niin topakasti, että kyllä sieltä vielä komea ryllis pöllähtää.
  Kivaa viikon jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Iiiihana keväinen väri krysanteemissa!
  Jälkimmäinen kuva on niin hillitty, eka onkin keväisen kevytmielinen :)
  Oikein monivärinen tulppaanikimppu olisi kyllä ihana, mutta kun ne ovat niin lyhytikäisiä! Kerran keväässä pitää silti ostaa yksi muhkea tulppaanikimppukin. Tänään ostin kolme(!) ruusukimppua, kun olivat samanhintaisia tulppaanien kanssa....

  VastaaPoista
 3. Tuija: jäätyneet hyasintit näyttävätkin varmasti ihastuttavilta. Muistahan kuvata, niin pääsen minäkin näkemään ne blogissasi :)

  Marja: Tulppaanit ovat tosiaan harmittavan lyhytikäisiä, mutta niin ihania, kun tuovat väreillään lupauksen keväästä! Ostin puolitoista viikkoa sitten kolme afrikantähdikin oksaa ja ne jaksavat kukkia edelleen!

  VastaaPoista
 4. Ihanan hehkeän värinen krysanteemi, todella lupaus keväästä.
  Google on poistanut mun blogin, sitä ei ole olemassa, tosi hauskaa.....uuh katotaan tuleeko se joskus takas vai mitä hittoa

  VastaaPoista
 5. Äskeinen anonyymi oli siis Henrietta:)
  Ei mulla ole enään identiteettiäkään kun ovat poistaneen mun tilini.
  Koditon Henrietta

  VastaaPoista
 6. Kääk, mitä tapahtunut Henriettalle, voiko noin tosiaankin tapahtua :(

  Ihana kukka, se on lupaus keväästä!

  VastaaPoista
 7. Aina yllättää, miten monia värejä kukissa löytyy. Piristävä väri!

  VastaaPoista
 8. Heippa olen saanut blogini takas ja identiteettini. Sain puhelimeeni palautuskoodin jolla blogi palautettiin.
  Oli pitkä ja kiukkuinen yö kun ajattelin kuinka kaikki työ mennyt kankkulan kaivoon ja taas pitää aloittaa alusta koko homma. Eli tälläistäkin voi tapahtua:)

  VastaaPoista
 9. Lime on niin kaunis ja virkistystä tuova väri.. :)

  VastaaPoista
 10. Hyvä, hyvä, hyvä, Henrietta ja Homesick are back! Toivon mukaan noin ei käy enää uudestaan...Olisin varmasti ollut itsekin vastaavassa tilanteessa paniikissa ja pottuuntunut.

  VastaaPoista
 11. Faith ameriikan maalta twiittas mulle kuinka se sain tekstarin puhelimeensa jolla palautti bloginsa näkyviin kun se oli deletoitu. Tässä vaiheessa kirosin taas kun muistin että aina välillä google kysynyt mun kännynumeroa ja mie aatellut ettei niitten tarvi tietää kaikkea enkä ole ilmoittanut.....no kahlasin kaikkia googlen help sivuja/kohtia ja jostain löysin sit recover you account tai sinne päin johon sai laitettua puhelinnumeron ja saman tien tuli tekstari jolla sain tilin henkiin. Jos tili jää liian pitkäksi aikaan eheyttämättömäksi sitä ei voi palauttaa enään. Aattele jos oisin ollu jossain perähikiällä lomalla missä ei ois ollut nettiä blogi ois voinu häipyä for ever.
  ELI JOS GOOGLE KYSELEE PUH NUMEROA ANTAKAA SE SILLE JOS JOSKUS TARVII PELASTAA TILIÄ. Onneks mulla ei ole gmail käytöss että sposti edes toimi kun se on muulta palveluntarjoalta.

  VastaaPoista
 12. Faith ameriikan maalta twiittas mulle kuinka se sain tekstarin puhelimeensa jolla palautti bloginsa näkyviin kun se oli deletoitu. Tässä vaiheessa kirosin taas kun muistin että aina välillä google kysynyt mun kännynumeroa ja mie aatellut ettei niitten tarvi tietää kaikkea enkä ole ilmoittanut.....no kahlasin kaikkia googlen help sivuja/kohtia ja jostain löysin sit recover you account tai sinne päin johon sai laitettua puhelinnumeron ja saman tien tuli tekstari jolla sain tilin henkiin. Jos tili jää liian pitkäksi aikaan eheyttämättömäksi sitä ei voi palauttaa enään. Aattele jos oisin ollu jossain perähikiällä lomalla missä ei ois ollut nettiä blogi ois voinu häipyä for ever.
  ELI JOS GOOGLE KYSELEE PUH NUMEROA ANTAKAA SE SILLE JOS JOSKUS TARVII PELASTAA TILIÄ. Onneks mulla ei ole gmail käytöss että sposti edes toimi kun se on muulta palveluntarjoalta.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!