sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Se on loppu - taas kerran

Ei ole oikein mitään yhtä sanaa, jolla kuvata fiilistä näin loman loppuessa, mutta mielelläni olisin jatkanut tätä kiireetöntä eloa pidempään. Niin kuin varmaan moni muukin :) Mutta totuus on karu, huomenna sorvin ääreen. Ja ihan tottahan se on, että näinä aikoina on syytä olla valittamatta, jos on työpaikka, mihin palata. Yritän pitää mielessäni hektisten työpäivien aikana tämän "mielenmaiseman"...


Ps. Juuri nyt ei ole kovin auvoinen olo, kun amppari pisti vatsan sivuun hetki sitten. Parvekkeella ampiaisia ei tähän asti ole kovin paljon lennellytkään. Siellä on vieraillut lähinnä kukkakärpäsiä, kimalaisia ja mehiläisiä, jotka ovatkin olleet kiinnostuneita vain ja ainoastaan kukista eivätkä minusta.

7 kommenttia:

 1. Kummasti sitä vaan tottuu sorvin ääressä olemiseen, kaikenlaista kivaa kerkiää kuitenkin kun on valoisaa ☺

  VastaaPoista
 2. Upea mielenmaisema, tuohon kun välillä kesken työpäivän palaa, niin varmasti jaksaa taas odottaa seuraavaa kiireetöntä vapaata.

  Hyvää työpäivää, kyllä siitä hyvä tulee. Ja perässä tullaan muutkin lomalaiset :)

  VastaaPoista
 3. Voih...äkäinen amppari on vihoviimeinen. Pikaista paranemista.
  Mulla alkoi myös työt tänään maanantaina, ja täytyy sanoa, että tällä kertaa tulin ihan mielelläni töihin, kolme viikkoa riitti mulle tällä kertaa, mutta ehkä työhönpaluuta helpottaa tieto, että on vielä lomaa jäljellä.
  Ihana maisemakuva.
  Mukavaa kesän jatkoa vaikka työt alkoikin.

  VastaaPoista
 4. Kaikesta huolimatta antoisaa työviikkoa! Perässä tullaan, sillä huomenna vimppa lomapäivä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille tsemppaamisesta, eka työpäivä loman jälkeen taitaa olla se vaikein...on vain kovin haasteellinen syksy tulossa työrintamalla, joten ehkäpä siksi tuntuu vähän työläältä.

  VastaaPoista
 6. Auts varmasti tuskallista, mulla pisti pienenä monta kertaa kun pääs paidan alle. Mulla vähän samat fiilikset töiden suhteen, torstaina alkais pakkopulla taas pitkän loman jälkeen, kuinkahan siitä selviää kun tottunut siihen että aamutoimet kestää 3-4 tuntia:)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!