maanantai 13. elokuuta 2012

Pelakuu-maraton

Otin viikko sitten pelakuu-maratonin parvekkeella kameran kera, kun pikkutaimet ovat pikkuhiljaa vihdoin kehittäneet lehtien lisäksi myös nuppuja. Ensimmäisenä lähtöviivan tuntumassa kukkivat ruusunnuppupelargonit.

Valkoinen ruusunnuppupelakuu Mary on ihanan kuninkaallinen ja niin runsaskukkainen. Valkoisen joukosta aistii viileänvihertävän sävyn. Erittäin tyylikäs!
Ruusunnuppupelargoni Noel Gordon on vienyt sydämeni ♥ Sen kukkavana on täyteläinen ja eri valaistuksessa aina yhtä hurmaava, toimii niin varjossa kuin auringonkullassa.

Puolimatkassa maratonia vastaan tulee juottopisteellä pieni, mutta erittäin söpö Mårbacka Nicolaj. Toinen kirjoitustapa pelakuulle on Prins Nikolai. Sillä on kerrannaiset tai puolikerrannaiset valkeat kukat, joissa on häivähdys roosaa. Tässä kukat vasta tulon päällä...Maaliviivan tuntumassa kannustaa pieniä kukkapalleroita tehtaileva kääpiöpelargoni Susan Payne. Sen kukissa on montaa eri sävyä, ja kukat ovat todella pitkäikäisiä. Ulkosalla se tekee enemmän tummemman roosan sävyä, sisätiloissa kuulemma tasaisemmin haaleampaa roosaa ja valkoista.Maratonin varrelle jäivät vielä kannustusjoukkoihin nuppuvaiheessa olevat, joiden joukossa ovat mm. Mårbacka Tulpan, Hillevi ja Double Pink Birds Egg.

7 kommenttia:

 1. Upeita pelakuita kaikki. Oih ja voih.

  Nuo valkoiset kyllä jäivät erityisesti mieleen, Mary etenkin. Niin mahtava väriyhdistelmä ja ruusuiset kukat. Alkaa hipoa pelakuu-täydellisyyttä!

  VastaaPoista
 2. No niin ja pakkoko sitten oli levittää pelagoniakuumetta... :D Noita ruusunnuppu pelakuita on pakko saada ensi keväänä!!

  VastaaPoista
 3. Ihania ovat kaikki !

  Omalta kuistilta löytyy tuo Mårbacka Tulpan, onneksi kuisti on pieni muuten saattaisi iskeä keräily himo myös näiden suhteen..

  VastaaPoista
 4. Jos näistä pitäisi valita suosikki, niin en pystyisi. Upeita yhtä kaikki ja kuvat on taas ihan jumalaisia. Tuntuu, että melekin voisin koskettaa tai nuuhkaista kukkia.

  VastaaPoista
 5. I-HAS-TUT-TA-VAA. Kerrassaan. Itsellä on pari tuollaista ruusunnuppupelakuuta, mutta voi olla, että ihan vaan näiden kuvien perusteella tulee lisää... onneksi on vähän ennaltaehkäiseviä tekijöitä, kuten talvetustilan puute ja tyhjä tili :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania pelakuita ovat kaikki.
  Tuo valkoinen Mary ja vaaleanpunainen Noel Gordon ovat ehdottomat suosikkini....:)

  VastaaPoista
 7. Ah miten kauniita!
  Ja kuvat ovat myös pieniä taideteoksia. Ihastuttavia katsella.
  Niin kauniita värejä,

  Onnellisia, aurinkoisia päiviä toivottaen,
  Karolina

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!