sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pläräilyä

Flunssan kourissa on ollut aikaa selata joululehtiä ja teemaan sopivia uutuuskirjoja...voisi itsekin pikkuhiljaa virittäytyä joulunodotustunnelmiin, vaikkakaan ei vielä jouluisiin. Ehkä juuri se odotus onkin parasta koko touhussa! Kovin montaa uutta vinkkiä en lehdistä tällä kertaa löytänyt, mutta pitää selata ne läpi vielä toistamiseen.

Jostain kätköstä pitäisi kaivaa esille myös vanhat joululehdet, on ollut tapana säästää ne ja palata niihin vuodesta toiseen. Noista kahdesta kirjasta, Tervetuloa joulu ja Belle Blanc Merry Christmas, jälkimmäisen teksti on saksaksi ja olen joutunut kaivelemaan koulusaksan oppeja mieleen. Ihan hyvä niin, kun taito on päässyt pahasti ruostumaan kyseisen kielen osalta.

Virittäydytkö sinäkin joulunodotukseen lehtien ja kirjojen parissa? Myönnän, että tänä vuonna olin itse melkoisen ajoissa tässä puuhassa, mutta se menee tuon tilaisuuden tuoneen flunssan piikkiin :)


10 kommenttia:

 1. Ihania joululehtiä- ja kirjoja kuvakollaasissasi ja muutenkin tosi kaunis kuvakollaasi!
  Minäkin säästän joululehdet ja palaan lukemaan niitä aina uudelleen joulun alla.
  Yksi joulun ihanista asioista on sen suunnittelu ja odottaminen <3

  VastaaPoista
 2. Tuolla odottaa pinossa virittäytymisvälineet edelleenkin....mihin tämä aika oikein menee??
  Mulla sama saksankielinen, ja toooooosi lyhyt saksa takana - sattui tarpeeksi vittumainen saksan ope sopivaan kohtaan, marssin luokasta kerran ulos kesken tunnin, enkä koskaan palannut! Että se siitä valkolakista :)

  Mutta onneks katselen kuvia sujuvasti - ja kun on aina tykännyt saksalaisista poliisisarjoista, niin eikös silläkin jo pärjää pitkälle :DD

  VastaaPoista
 3. Lehdet ja netistä löydetyt kuvat auttavat joulutunnelman virittämisessä (ja muut blogit tietysti), mutta minulla ei ole vielä kiire jouluun. Tulisi se pysyvä lumikerros ensin.

  VastaaPoista
 4. Joululehdet ovat varmasti ihana asia, mutta en ole niitä koskaan tullut hankkineeksi. Enemmän liikun täällä blogeissa katselemassa jouluvalmisteluja. Minusta on kiva leikkiä talvella sisällä ja yksi kohokohtia on tietysti joulu koristeineen, valoineen ja kukkineen. Kun aloittaa ajoissa niin joulusta voi nauttia pitkään :)

  VastaaPoista
 5. Minun suosikkikirjani on tanskalainen tule joulu kultainen. Mutta tänä vuonna jätän joulujutut todella vähälle, on aivan liikaa muuta juttua mielessä ja hoidettavana.

  VastaaPoista
 6. Olen jo aloitettut lehtien ja kirjojen katselemisen.. inspistä etsien..

  VastaaPoista
 7. Joulussa on tosiaan parasta valmistautuminen ja joulun odottelu. Kun itse joulu saapuu, se onkin jo samantien ohitse.

  VastaaPoista
 8. Ihania aviiseja ja opuksia sinulla! Kyllä virittäytyminen on mukavaa ja juurikin se joulun odottaminen, ja lehtien avulla minäkin sitä teen. Näkyi perjantaina postissa tulleen Kotilieden joululehti/ (lehdet?), mutta en ehtinyt syventyä asiaan enempää, kun viikonloppuvieraat olivat jo ovella. Mutta ensi viikonloppuna voisi niitä alkaa lukea, samoin kuin aikaisempien vuosien satunnaisia lehtiä, jotka on säästetty.

  Ja hyvä, että flunssa irrotti otteensa sinusta!

  VastaaPoista
 9. Kyllä niitä lehtiä tulee selattua ja minäkin säästän vanhat, tosin myös haalin vanhoja, vanhin on vuosimallia 1936 Kotiliesi. Niissäkin on paljon hauskaa ja käyttökelpoista joulun varalle:)
  Koitahan hoitaa itsesi kuntoon vaikka glögin voimin. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 10. Munkin tulee säästettyä hyvät joululehdet, niihin voi aina palata uudeastaan ja yhtäkkiä saadakkin jonkun ihan uuden idean jutusta, jonka on lukenut jo aiemmin. Toki muutama uusikin täytyy saada :) Nyt odottelen innolla Novitan ja Kotolivingin lehtiä.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!