maanantai 16. toukokuuta 2011

Fauna and Flora

Tuttu peippo on jälleen tänä keväänä ilahduttanut mökillä kauniilla laulullaan, välillä se vain hengailee terassilla kanssamme. Yhtä läheistä tuttavuutta yrittää tehdä metsikössämme asustava kurre, joka viipottaa nenä kiinni maassa mahantäytettä etsien. Kirjosieppo uhitteli, kun käväisin liian lähellä pesäpönttöä, mutta kun valkoiset tulppaanit kukkivat siinä alapuolella, niin pakkohan niitä oli päästä kuvaamaan ennen kuin kuihtuvat...
Tuomesta olivat edellispäivänä auki vasta vain niiden oksien kukkatertut, jotka nojailivat vasten lämpöä keräävää kalliota. Tuoksu oli juuri niin imelä kuin muistinkin :) Metsäorvokkiryppään löysin aivan ojan reunalta, niin söpösti yhdessä kasassa.


5 kommenttia:

 1. ♥ ihana kevät ja mukavan pullea peipponen :))
  ..ja suloiset orvokit, nyt nautitaan täysin siemauksin keväästä ;)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia:) Niin kauniita nuo metsäorvokit, en olekaan nähnyt niitä pitkään aikaan.

  VastaaPoista
 3. Hei, kaikki ihanaiset kommentin jättäneet blogiystäväni! Kiitos jälleen näistä mukavista kommenteista. Olen ajatellut, että läiskin näitä eläin- ja kasvimaailman kuvia Mielen Lumoon, niin voin sitten pitää tätä samalla päiväkirjana...näkee kevään edistymisen ja näitä voi sitten selailla vaikka ensi talven tuiskuissa ja pakkasessa...hrrr!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!