lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kylässä Pionien kodissa, osa 1

Kävin siis kylässä Taivassalossa Pionien kodissa. Taivas oli pilvessä ja vähän vettäkin ripsotteli, se hiukan häiritsi kuvaamista, mutta upeita kukkia on aina ilo kuvata!

Omakotitalon pihalla on näytepiha, jossa kasvaa eri pionilajikkeita. Niitä on myös myynnissä, lisäksi vähän perennoja ja pieni kasvihuoneellinen kesäkukkia. Torstaina erityisen loisteliaassa kukassa olivat kiinanpionit, jotka loistivat edellisen postaukseni ryhmäkuvissa.

Lupasin pionikaunotarten muotokuvia, tässä ensimmäiset, näistä on vaikea valita suosikkia. Ja varoitus, näitä on tulossa vielä lisää :)

Do TellGlory Hallelujah


P. lactiflora Kiinanpioni 
Zachemzcheznuja Rosip
11 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Minä istutin viime kesänä pihaan valkoisen pionin, ei kuki vielä tänä kesänä ja tänä kesänä kaivoin toosivanhan pionin juuren mummolasta (vaaleanpunaisen) ja siirsin omalle pihalle. Jokohan ensikesänä saisi niiden kauneudesta nauttia? Taidan istuttaa tänä kesänä vielä jonkun punaisen versionkin..ihan lempparikukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pionien kanssa pitää näköjään jaksaa olla kärsivällinen...Pidän peukkuja, että mummolasta siirretty viihtyy uudessa paikassa ja kaunistaa pihaanne kukin ensi kesänä!

   Poista
 2. *huokaus *
  mä haluan nuo kaikki, ja loputkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin mäkin haluaisin, mutta himskutti, kun ei ole paikkaa niille!

   Poista
 3. Ihanat kuvat, ja kuvattavat, niin kauniita.. Pahentavat selvästi pioni kuumetta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pionikuume, sellainen kyllä iskee varmasti, jos sattuu Pionien kotiin piipahtamaan :)

   Poista
 4. Vau, mitkä kuvat ! Aivan hurmaavia pioneja !
  Niitä täytyy kyllä hankkia lisää... nyt olen nähnyt monessa blogissa yksinkertaisia pioneja ja ne ovat alkaneet kiehtoa minua yhä enemmän. Alankin tästä tutkia minne niitä laitan ja mitä lajiketta. Tosin voi olla vaikeaa valita vain pari, kun ihania lajikkeita on niiiiiin monta ; )
  Odotan innolla seuraavaa postaustasi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Pionien kodissakin oli niitä yksinkertaisia pioneja jonkun verran näytepihalla. Muutamista on kuvakin ja osahan niistä oli jo myös kukkineet aiemmin. Valinnanvaikeus on varmasti edessä! Kiva kuulla, että joku odottaa lisää näitä kuvia, niitä on todellakin tulossa!

   Poista
 5. The flowers looks so wonderful!!!
  Herzlichst
  die Rosine
  ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, they are gorgeous! Thanks for leaving a comment and have a nice Sunday.

   Poista
 6. Mekin käytiin tuolla Pionien kodissa edellisviikonloppuna. Ihana paikka. <3

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!