perjantai 21. syyskuuta 2012

Hukkapala hyötykäyttöön

600 postausta kasassa, runsaat 100 000 kävijää...WAU, kiitos teille kaikille Mielen Lumossa piipahtaville ja erityisesti teille, jotka jätätte viestiä "vieraskirjaan", jokainen kommentti saa lämpimän ailahduksen aikaiseksi sydänalassa ♥

Tällä viikolla tulikin muutaman päivän breikki bloggailuun, ihan vaan arjen kiireiden vuoksi. Huomenna alkaa viikonvaihteen kestävä betonikurssi, torstaina aloitin lyhytkurssin Akvarellin alkeet. Kivoja, virkistäviä, uusia aluevaltauksia...uuden oppiminen on ihan parasta!

Vilautan vielä Habitaren jälkimainingeissa kuvat Think Todayn osastosta. Ihastuin siellä simppeliin ideaan, ylijäämämuovimaton palasta tehtyyn harmaasen Box-lokeroon, joka muutti kotiini. Koska lokero on muovia, siinä voi säilyttää vaikka pesuhuoneessa tarvikkeita ja pesuaineita, keittiössä yrttiruukkuja tms. Se on helppo avata ja putsata rätillä tarpeen vaatiessa, maton reunoissa on nepparit. Yksinkertainen idea, käyttöesine, kierrätystä!

Osaston myyjän mukaan Think Today -tuotteiden valmistuksessa käytetään sisustus- ja rakennusalan tuotantolaitosten, maahantuojien ja jälleenmyyjien hukkamateriaalia ja jätettä, kuten tapettia, laminaattia, kaakeleita jne. Ps. Tämä ei ole maksettu mainos, innostuin vaan kertakaikkiaan ideasta.


Iloa ja energiaa viikonloppuusi!

7 kommenttia:

 1. Onpa hyvä idea että kierrättävät muovia tyylikkäästi. Inspiroivaa viikonvaihdetta kurssillesi! :)

  VastaaPoista
 2. Miltäs akvarelli tuntuu näin ekan kerran jälkeen?! Innolla odotan sun betonipläjäyksiä.

  VastaaPoista
 3. Mä oon niin in loov noihin think todayn tuotteisiin myös. Kauniita, kierrätysideaa parhaimmillaan ja toteutus sekä myyntipakkaus ovat upeita myös. Olen törmännyt niihin muutamissa myyjäisissä ja messuilla.

  Betoni kuullostaa just siltä, mitä tarvisin tähän hetkeen (syksyyn...) :)

  VastaaPoista
 4. Tuollainen kierrätys kuulostaa tosi hyvältä idealta! Betoni kiinnostaisi minuakin, kuntaopistossa olisi myös betonikurssi, tosin vasta keväällä...

  VastaaPoista
 5. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Onnea tasaluvulle, huikea määrä sinulla onkin jo lumoavia postauksia!

  Iloista viikonloppua itsellesi ja paljon energiaa kohti seuraavaa tasasatasta. Me vaan nautiskelemme ruudun toisella puolen :)

  VastaaPoista
 7. Siis ompas mahtava idea.. Myöskin mahtava määrä vierailijoita.. Sulla kaikkea kivaa katsottavaa ja kannattaa tullä käväsemään usein..

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!